Sponsormogelijkheden

Maatschappelijk verantwoord scoren met Hengelo Sport!

Veel activiteiten en evenementen van Hengelo Sport zijn een uitstekend middel voor het vergroten van uw naamsbekendheid en het tonen van uw maatschappelijke betrokkenheid op lokaal niveau. Hengelo Sport organiseert jaarlijks verschillende sportevenementen en activiteiten voor kinderen en jongeren. Activiteiten en evenementen die verschillend zijn in doelgroep, bereik en exposuremogelijkheden. Hengelo Sport wil ieder bedrijf, groot of klein, in de gelegenheid stellen een evenement of activiteit te sponsoren. Er is daarom een gevarieerd aantal sponsorpakketten samengesteld. Graag verschaffen wij u in een persoonlijk gesprek meer informatie en adviseren wij u welk sponsorpakket het beste bij uw bedrijf past.

Hengelo Sport en uw bedrijf, een winnende combinatie!

Hengelo Sport staat voor deskundigheid, sporten met plezier en maatschappelijk verantwoord bezig zijn. Hengelo Sport is modern en dynamisch met veel aandacht voor nieuwe ontwikkelingen en trends. Sportactiviteiten worden creatief aangepast op de wensen en behoeften van de afnemers. De deelnemers beleven plezier in de activiteiten en evenementen waarbij de succesbeleving een belangrijke stimulans is om te blijven bewegen, zowel onder als ook na schooltijd. Uitgangspunt van Hengelo Sport is een kwalitatief hoogwaardig aanbod. Voor de uitvoering zet Hengelo Sport deskundig en specifiek opgeleide sportcoördinatoren in. Hengelo Sport biedt ruimte aan stagiaires van de opleiding Sport en Bewegen van het ROC voor het leren van het vak. Binnen de activiteiten en evenementen is aandacht voor sportiviteit en respect door het gebruik van Fair Play.

Kortom, sponsoring van sportprojecten is voor u de ideale gelegenheid om op een maatschappelijk verantwoorde manier te scoren!