Wat doet Hengelo Sport?

UPDATE 18 maart Coronavirus en activiteiten t/m 6 april

Maatregelen vanwege coronavirus
De ontwikkelingen rondom het coronavirus volgen elkaar in razend tempo op.
De aangekondigde maatregelen om verspreiding van het virus tegen te gaan door de regering zijn erg heftig maar ook noodzakelijk.

Wij zijn ervan overtuigd dat de adviezen van het RIVM en de maatregelen van de rijksoverheid erop zijn gericht om het virus zoveel mogelijk in te dammen. 

Dus zolang de scholen gesloten zijn, zijn er uiteraardt ook geen activiteiten van Hengelo Sport.

Op het moment dat de scholen weer open zullen gaan zullen wij gaan bekijken en overleggen welke activiteiten we opnieuw moeten gaan inplannen en/of dat we activiteiten helemaal moeten aflassen dit schooljaar. Dit geldt voor de SWIM, GYM, KleuterGYM, EVENTS, TOURNAMENTS en SPECIALS.

Alles zal in overleg gaan met de schoolsportcoördinatoren van alle Hengelose basisscholen. 

Voor vragen zijn we altijd telefonisch bereikbaar maar ook via de mail.

info@hengelosport.nl

................................................................................................................

Hengelo Sport zorgt in de gemeente Hengelo voor een fantastisch sportaanbod gedurende alle schoolweken; van 'natte gym' lessen tot sportdagen, van schaatsen tot atletiek, van schaken tot reddingszwemmen, van streetsoccer tot Judo4Life en van KleuterGYM tot een echte triatlon.

Hengelo Sport gebruikt sport als middel om meer bewegen te stimuleren. Sport te zien als zinvolle vrijetijdsbesteding en het bevorderen van de sociale vaardigheden. In alle lessen, evenementen en toernooien komen één of meerdere doelstellingen terug. Bij alle activiteiten staat samen werken, samen spelen, samen leren, veiligheid en plezier maken centraal.

Hengelo Sport voert de actieve sportstimulering van de gemeente Hengelo uit. Daarnaast wordt actief ingezet op het bevorderen van een gezonde leefstijl met het thema Smakelijk Bewegen. Bewustwording bij ouders en kinderen van een gezonde leefstijl is hierin een belangrijk onderdeel.

De lessen (zwemmen en gymmen), evenementen en toernooien van Hengelo Sport zijn onderverdeeld in vijf categorieën. SWIM, GYM (+kleuterGYM), EVENT, TOURNAMENT, SPECIALS.

Ga naar Aanbod voor uitleg over de verschillende categorieën.
In de Activiteitenkalender staan alle evenementen, toernooien en specials op datum.

Lees meer over Hengelo Sport

Recente events en tournaments

Bekijk alle

Tournaments
handbal

Handbal - 11 t/m 25 mrt 2020

Tournaments
voetbal

Voetbal - 1 t/m 15 apr 2020

Events
Atletiek

Atletiek Week - 11 en 12 mei 2020

Volg ons ook!