Wat doet Hengelo Sport?

BasisAanbodSport 2021-2022 gereed.

Hengelo Sport presenteert hierbij het nieuwe BasisAanbodSport voor het schooljaar 2021–2022.

Ondanks de corona in het afgelopen jaar, gaan we door op de ingeslagen weg van de voorgaande jaren. We gaan er ook vanuit gezien de laatste ontwikkelingen dat we weer volledig ons programma kunnen gaan draaien. We hebben dit net als de kinderen en leerkrachten heel erg gemist. Wat we uit deze tijd hebben geleerd is dat sport en bewegen dus nog belangrijker is dan we al dachten. Er is in het aanbod ook weer specifieke aandacht voor Fair Play en gezonde leefstijl. In het BasisAanbodSport 2021-2022 boekje is het totale overzicht te vinden.

Klik HIER voor het Informatieboekje BasisAanbodSport 2021-2022

Klik HIER voor het overzicht van de deelname van alle scholen.
(mochten scholen nog iets willen veranderen dan graag contact opnemen met Hengelo Sport)

..........................................................................................................................

Bij alle activiteiten van SWIM, GYM, Kleutergym, EVENTS, TOURNAMENTS en Specials houden we ons aan alle Corona maatregelen en protocollen vanuit het RIVM en de gemeente Hengelo. Per activiteit communiseren we dan ook met de scholen hoe we het organiseren. We zorgen dan ook voor een veilige beweegomgeving voor de kinderen, leerkrachten en alle andere betrokken die bij de activiteiten verbonden zullen zijn.
Mochten hier vragen over zijn dan zijn we uiteraard hiervoor altijd bereikbaar. Zie verder op de website voor onze contactgegevens. 

Alle scholen kunnen weer voor kiezen om mee te doen met SWIM, “de natte gymlessen”.

Alle scholen met of zonder vakleerkracht voor gymnastiek kunnen weer kiezen gebruik te maken van de GYM en KleuterGYM lessen.

Voor de EVENTS en TOURNAMENTS is straks de deelname in het nieuwe schooljaar hopelijk net als de andere jaren weer lekker veel.
Alle scholen kunnen zich voor het komend schooljaar 2021-2022 voor ieder EVENT en TOURNAMENT weer aanmelden.


................................................................................................................

Hengelo Sport zorgt in de gemeente Hengelo voor een fantastisch sportaanbod gedurende alle schoolweken; van 'natte gym' lessen tot sportdagen, van schaatsen tot atletiek, van schaken tot reddingszwemmen, van streetsoccer tot Judo4Life en van KleuterGYM tot een echte triatlon.

Hengelo Sport gebruikt sport als middel om meer bewegen te stimuleren. Sport te zien als zinvolle vrijetijdsbesteding en het bevorderen van de sociale vaardigheden. In alle lessen, evenementen en toernooien komen één of meerdere doelstellingen terug. Bij alle activiteiten staat samen werken, samen spelen, samen leren, veiligheid en plezier maken centraal.

Hengelo Sport voert de actieve sportstimulering van de gemeente Hengelo uit. Daarnaast wordt actief ingezet op het bevorderen van een gezonde leefstijl met het thema Smakelijk Bewegen. Bewustwording bij ouders en kinderen van een gezonde leefstijl is hierin een belangrijk onderdeel.

De lessen (zwemmen en gymmen), evenementen en toernooien van Hengelo Sport zijn onderverdeeld in vijf categorieën. SWIM, GYM (+kleuterGYM), EVENT, TOURNAMENT, SPECIALS.

Ga naar Aanbod voor uitleg over de verschillende categorieën.
In de Activiteitenkalender staan alle evenementen, toernooien en specials op datum.

Lees meer over Hengelo Sport

Recente events en tournaments

Bekijk alle

Events
Plaatje

Streetwise Cup - 29 sep t/m 14 okt 2021

Tournaments
Plaatje

Zwemmen - 28 en 29 okt. 2021

Tournaments
Dammen

Dammen - 3 en 10 nov 2021

Volg ons ook!