Apenkooi Toernooi 21 februari 2024

Sportvereniging H.G.V. organiseert met ondersteuning van HengeloSport een apenkooitoernooi op 21 februari 2024. We willen kinderen vanaf groep 4 kennis laten maken met apenkooi.

De verdeling
Bij het apenkooitoernooi maken we zo gebruik van vier leeftijdsgroepen, dit ten behoeve van de veiligheid van de deelnemers en voor een eerlijk verloop van de kampioenschappen. Het schoolsporttoernooi is bedoeld voor alle leerlingen van groep 4 tot en met groep 8 van het basisonderwijs, zij worden verdeeld over drie rondes overdag tussen 12:00 en 18:00.

Locatie
Het toernooi vindt plaats in de sporthal bij OSG Montessori in Hengelo. Het adres hiervan is Sloetsweg 153, parkeren kan het best op de parkeerplaats bij Deurningerstraat 67. De ingang is aan de zijkant van het gebouw. We zullen werken met verschillende rondes, de exacte tijden volgen later via email!

Aanmelden
Aanmelden gaat per team. Een team bestaat uit minimaal zes en maximaal tien deelnemers met daarbij een volwassen begeleider. Tijdens het toernooi worden punten verdiend door deelnemers van andere teams te tikken. Elk team zal in elk geval een keer tikken en twee keer lopen. De teams met de meeste punten strijden in de finale om de winst. Onze scheidsrechters zorgen ervoor dat alles eerlijk verloopt. Aanmelden kan via onze website www.apenkooitoernooi.nl.

Informatie
Meer informatie over het apenkooitoernooi is te vinden op www.apenkooitoernooi.nl.
Bij vragen of belangstelling mag er altijd contact opgenomen worden via onderstaande contactgegevens.

Alex Jonkhart
evenementen@hgvhengelo.nl
www.apenkooitoernooi.nl
06-34512728

Wat: schoolsporttoernooi
Wanneer: woensdag 21 februari (voorjaarsvakantie)
Wie: kinderen uit groep 4 tot en met groep 8 van basisscholen in Hengelo
Waar: OSG-sporthal, Sloetsweg 155, Hengelo. Parkeren: Deurningerstraat 67, Hengelo.

Deel dit bericht!