SPECIAL

Onder SPECIALS vallen alle diverse “invliegers” die in een schooljaar voorbij komen. Deze SPECIALS bestaan uit een gevarieerd aanbod van activiteiten en zullen worden aangeboden al dan niet in samenwerking met Hengelo Sport.

SPECIALS:

Judo4Life voor groepen 3 t/m 6 (JPT)
Klik hier voor meer informatie 

Korfbaltoernooi voor groepen 5 en 6 (HKC)
Klik hier voor meer informatie 

Vakantiespelen in het Sportbad (Hengelo Sport)
Klik hier voor meer informatie (volgt zsm)

Apenkooitoernooi voor groepen 4 en 5 (HGV)
Klik hier voor meer informatie (volgt zsm)

Schaatsles op IJsbaan Twen(volgt zsm)te voor groepen 3 en 4 & 7 en 8 (IJsbaan Twente)
Klik hier voor meer informatie (volgt zsm)

Schaatsen in de binnenstad voor groepen 3 t/m 8 (Hengelo Promotion /SCH)
Klik hier voor meer informatie (volgt zsm)

Skatehockey op de combibaan voor groepen 6 t/m 8 (HGV)
Klik hier voor meer informatie (volgt zsm)

ZwemKids
Vanuit het succes van de SWIM activiteiten door Hengelo Sport, is het Twentebad samen met WS Twente en met ondersteuning van Hengelo Sport begonnen met een speelse zwemgroep voor kinderen die (nog) niet klaar zijn voor de zwemclub, die nog niet zeker weten of ze van zwemmen hun sport willen maken of die speels beter willen leren zwemmen. Na één of twee jaar ZwemKids zal het kind in ieder geval een veel completere, betere zwemmer zijn. De lessen worden gegeven door een Hengelo Sportcoördinator.

 


Informatie ook op: www.twentebad.nl/Zwemkids

Cool2BFit
Hengelo Sport participeert in het programma Cool2Bfit. Een sportconsulent van Hengelo Sport geeft de sportlessen aan de deelnemers en motiveert hen tot een actieve en blijvende deelname aan sporten in groepsverband of individueel.


Ga voor meer informatie over Cool2Bfit naar www.cool2Bfit.nl

Schoolschaatsen op IJsbaan Twente 2020 - 2021 (i.p.v. gymles)
Nog onder voorbehoud nodigen wij alle scholen uit voor een “echte” schaatsles op IJsbaan Twente. De doelgroep voor deze super leuke les is groep 3&4 en de groepen 7&8. Voor de groepen 5&6 is er weer het vaste EVENT schoolschaatsen op donderdag 5 november (zie informatieboekje BasisAanbodSport 2020-2021). De schaatslessen worden gegeven door een instructeur van de schaatsschool en Hengelose IJsclub en duren een uur. Onder leiding van professionele schaatstrainers doen we spelletjes en oefeningen om de basis van de schaatstechniek onder de knie te krijgen. De thema’s waarmee we in groepen aan de slag gaan zijn: balans & stabiliteit, houding, starten & remmen, de afzet en de bocht.


Kijk voor uitgebreide informatie onder activiteiten en evenementen.

Overzicht Aanbod