Schaatsles op IJsbaan Twente uitgesteld

Ook dit jaar bij HENGELO SPORT: SCHOOLSCHAATSEN OP IJSBAAN TWENTE IPV GYMLES.
Graag nodigen wij alle scholen uit voor een “echte” schaatsles op IJsbaan Twente. De doelgroep voor deze super leuke les is groep 3&4 en de groepen 7&8.

De schaatslessen worden gegeven door een instructeur van de schaatsschool en Hengelose IJsclub en duren een uur. Onder leiding van professionele schaatstrainers doen we spelletjes en oefeningen om de basis van de schaatstechniek onder de knie te krijgen. De thema’s waarmee we in groepen aan de slag gaan zijn: balans & stabiliteit, houding, starten & remmen, de afzet en de bocht. Wil je een impressie van de schaatslessen? Kijk dan eens op https://youtu.be/W8DIiK1XdsU.

Kosten
Normaal gesproken kost een schaatsles € 9,00 per leerling, maar in het seizoen 2020-2021 is er voor de Hengelose basisscholen weer plek voor ongeveer 1000 kinderen voor  € 4,00 per leerling (inclusief schaatshuur). Plan je les snel in, want VOL = VOL.

De school komt op eigen gelegenheid naar IJsbaan Twente, Colosseum 90 in Enschede. Daar word je ontvangen, huur je de benodigde schaatsen en ga je met de hele klas naar het middenterrein van IJsbaan Twente. LET OP: handschoenen en een muts is verplicht!

Eigen schaatsen
Kinderen die beschikken over eigen schaatsen worden nadrukkelijk verzocht deze mee te nemen. De rest van de klas kan schaatsen huren op kosten van het project.

Aanmelden
De groepsdocent of schoolsportcoördinator kan de gehele klas aanmelden door een mail te sturen naar de sportprogrammeur van Hengelo Sport: m.dijkstra@hengelo.nl.

Graag 2 voorkeurmomenten aangeven zodat we een optimale planning kunnen maken. Meer informatie over schoolschaatsen op IJsbaan Twente vind je op www.ijsbaan-twente.nl/

Gereserveerde lesuren op de IJsbaan Twente voor Hengelo Sport (zie invulrooster)

Klik HIER voor de beschikbaarheid.

Klik HIER voor het registratieformulier

Klik HIER voor de printversie

Met vriendelijke groet,

Sanne Mensink
Coördinator IJsbaan Twente

Mark Dijkstra
Sportcoördinator Hengelo Sport

Meld je aan voor dit event Download hier het rooster

Deel dit bericht!