Indoor streetsoccer 4vs4 - 4 t/m 6 feb. 2020

Na een geweldige week kunnen jullie hieronder de prijswinnaars en de Fair Play winnaars vinden!!

Er is ook een fantastisch bedrag opgehaald voor de 2 goede doelen!

Special Heroes en Jeugdfonds Sport en Cultuur. Allebei een cheque van maar liefst €7040,-

Prijswinnaars!

Fair Play winnaars!

----------------------------------------------------------------------------------------------

Ruim 950 kinderen komen dit jaar tijdens het Heutink ICT Rotary Streetsoccer Toernooi in actie! Het gaat om leerlingen van de groepen 6, 7 en 8 van 27 Hengelose basisscholen en daarnaast enkele tientallen kinderen uit het voorgezet speciaal onderwijs. Samen met Special Heroes organiseren we op donderdag ochtend ook een eigen toernooi voor deze doelgroep.

7de Editie
Het Heutink ICT Streetsoccertoernooi wordt nu voor het zevende jaar georganiseerd. Het is in die tijd gegroeid van 50 teams van 7 scholen naar 178 teams van 27 scholen. We organiseren het toernooi nu voor de derde keer in Hangar 11 op Vliegveld Twenthe, een fantastische hal voor dit evenement.'Fair Play speelt een grote rol tijdens het Streetsoccertoernooi. Sportief gedrag en respect voor elkaar vinden we heel belangrijk. We willen dat elke leerling, of hij nu goed is in voetbal of niet, kan meedoen.'

Goede doel
Via sponsoring haalt de Rotary geld binnen voor een tweetal goede doelen, het Jeugd Sport en Cultuur Fonds Hengelo-Borne en Special Heroes. Meer dan vijftig voornamelijk Hengelose ondernemers, onder wie hoofdsponsor Heutink ICT, leveren hiervoor een financiële bijdrage. Daarnaast krijgen we ook ondersteuning in natura. Aan de deelname van de teams zijn geen kosten verbonden. Toch willen we alle deelnemers vragen om een gift van minimaal €1,00 (meer mag) per deelnemer voor het goede doel. De bijdrage kan bij de aanmelding in de grote bus gedeponeerd worden. Alle teams ontvangen hiervoor een envelop. Onder alle ingeleverde enveloppen verloten we nog een leuke prijs.

Wedstrijden
De voorrondes worden gespeeld op dinsdag 4 februari van 15.30 tot 20.20 uur en op woensdag 5 februari tussen 14.00 en 20.20 uur. De finalewedstrijden vinden plaats op donderdag 6 februari tussen 15.45 en 19.15 uur. Aansluitend worden de prijzen uitgereikt tijdens een spectaculaire huldiging. Wie de prijsuitreiking gaat verzorgen is nog een verrassing voor de kinderen.

Extra informatie
Op de website van Rotary Club Driene www.rotarystreetsoccerhengelo.nl is heel veel informatie te vinden over het toernooi.

Alle informatie op je eigen telefoon via TOURNIFY.
Hengelo Sport gaat via Tournify alle uitslagen verwerken. Het complete wedstrijdschema, wedstrijdverloop, wie gaat er door naar de finale, is dus dit jaar te volgen op je mobiel, PC, of tablet. In de Hangar 11 zullen de standen en uitslagen ook op grote schermen te zien zijn.

Hoe werkt TOURNIFY
Ga op je mobiel, PC, of tablet naar www.tournify.nl/live/streetsoccer2020. Ook is het mogelijk om de QR-code te gebruiken. Zet hiervoor je mobiel op camera en scan de code. TOURNIFY komt dan in het beeldscherm. Wij willen graag alle begeleiders vragen om deze Link en of QR code te delen met alle ouders van de kinderen in het team De ’thuisblijvers’ kunnen dan live de uitslagen volgen.

............................................................................................................................

Aanmelden.
Download hier het aanmeldingsformulier.
Graag het formulier compleet ingevuld retouneren naar info@hengelosport.nl

Na het succes van vorig jaar (170 teams), organiseert Hengelo Sport met Rotary Club Hengelo Driene al weer voor de zevende keer op rij het Rotary Indoor Streetsoccertoernooi” Het Streetsoccertoernooi wordt weer georganiseerd op Vliegbasis Twenthe in Hangar 11.  www.rotarystreetsoccerhengelo.nl

Voor wie.
Het toernooi is voor leerlingen uit groepen 6, 7 en 8. Opzet is om alle kinderen mee te laten doen. En niet alle goede voetballers uit een klas in één team te zetten. Plezier, sportiviteit en meedoen staan voorop. Er wordt niet alleen om de winst gestreden, maar ook om de Fair Play Cup.

Opzet toernooi (o.v.b van aantal aanmeldingen).
4 februari voorronde meisjes/jongens groepen 6 en 7
5 februari voorronde meisjes/jongens groepen 7 en 8
6 februari de grote spectaculaire finale

Wat vragen we van de scholen?
De inschrijving te promoten en te organiseren, zodat de kinderen echt in de juiste groep worden ingedeeld en een ouder als begeleider van een team te vragen (een leerkracht mag natuurlijk ook). En de goede voetballertjes zoveel mogelijk te verdelen over de teams.

Sporten voor een goed doel.
We willen er weer een leuke, sportieve en vooral gezellige happening van maken. En we proberen via sponsoring geld binnen te halen voor een goed doel. Afgelopen jaar was dit het Jeugdsportfonds Hengelo-Borne, dat het mogelijk maakt dat kinderen die om financiële redenen die niet kunnen sporten toch de mogelijkheid daarvoor krijgen. We hebben samen een cheque van €10.000 euro kunnen overhandigen. We hopen weer op veel steun vanuit het bedrijfsleven.

INDOOR STREETSOCCER 4VS4

Voor wie:                      Groepen 6, 7 & 8 (combi 5/6, 6/7, 7/8)

Waar:                              Vliegbasis Twenthe in Hangar 11

Wanneer :                     Voorronde op 4 en 5 februari.
                                           Finale op donderdag 6 februari 2020

Tijdsinvestering:          1 blok van 1½ uur of 1 uur en 50 minuten na schooltijd.                                                              Mogelijk finale blok 2½ uur

Begeleiding tijdens het toernooi door ouder 18+

 

Deel dit bericht!