Activiteiten

EVENT Activiteit


EVENT 6 Indoor Streetsoccertoernooi 4vs4 2019

Dinsdag 3 februari t/m donderdag 7 feb. 2019 (ovb)

Na het succes van vorig jaar (148 teams), organiseert Hengelo Sport met Rotary Club Hengelo Driene al weer voor de zesde keer op rij het Rotary Indoor Streetsoccertoernooi”. Het Streetsoccertoernooi wordt weer georganiseerd op Vliegbasis Twenthe in Hangar 11.  www.rotarystreetsoccerhengelo.nl

Voor wie.
Het toernooi is voor leerlingen uit groepen 6, 7 en 8. Opzet is om alle kinderen mee te laten doen. En niet alle goede voetballers uit een klas in één team te zetten. Plezier, sportiviteit en meedoen staan voorop. Er wordt niet alleen om de winst gestreden, maar ook om de Fair Play Cup.

Opzet toernooi (o.v.b van aantal aanmeldingen)
5 februari voorronde meisjes/jongens groepen 6 en 7
6 februari voorronde meisjes/jongens groepen 7 en 8
7 februari de grote spectaculaire finale

Wat vragen we van de scholen?
De inschrijving te promoten en te organiseren, zodat de kinderen echt in de juiste groep worden ingedeeld en een ouder als begeleider van een team te vragen (een leerkracht mag natuurlijk ook). En de goede voetballertjes zoveel mogelijk te verdelen over de teams.
 
Sporten voor een goed doel
We willen er weer een leuke, sportieve en vooral gezellige happening van maken. En we proberen via sponsoring geld binnen te halen voor een goed doel. Afgelopen jaar was dit het Jeugdsportfonds Hengelo-Borne, dat het mogelijk maakt dat kinderen die om financiële redenen die niet kunnen sporten toch de mogelijkheid daarvoor krijgen. We hebben samen een cheque van €10.000 euro kunnen overhandigen. We hopen weer op veel steun vanuit het bedrijfsleven! Meer informatie kunt u ook vinden op www.rotarystreetsoccerhengelo.nl.

Tevens vragen we per deelnemende speler een vrijwillige bijdrage van minimaal € 1,- voor het goede doel. Je kunt dit tijdens de wedstrijddagen doneren.

 

Aanmelden hoe doe je dat!

Download (bij extra info onder aan deze pagina) het aanmeldingsformulier. Vul alle gegevens correct in (alle vakjes). Sla het document op met de zelf gekozen teamnaam in WORD. Mail dit document naar info@hengelosport.nl

Contact/vragen?

Heeft u vragen? Dan kunt u contact opnemen met Bertil Pepers of Raymond v.h. Bolscher van Hengelo Sport

 Volg deze activiteit:
Volg op TwitterVolg op Facebook

Laatste updates

09/11/2018 Aanmelden kan vanaf nu!

Je kunt je vanaf nu aanmelden voor dit geweldige toernooi!! Doe het snel want vol=vol


29/10/2018 Voorbereiding in volle gang.

Voorbereiding in volle gang en binnenkort kunnen de teams zich weer aanmelden. Hou de site goed in de gaten.


Foto en video