Activiteiten

EVENT Activiteit


EVENT 5 Schaatsen IJsbaan Twente 2018 #SSHS2018

8 nov. 2018.

Nederland is het schaatsland. Daarom heeft Hengelo Sport ook schaatsen opgenomen in het BasisAanbosSport. Op donderdag 8 november is de jaarlijkse schaatsdag op de IJsbaan Twente in Enschede. Net als bij de vorige edities kunnen alle kinderen uit groepen 5 en 6 deelnemen. Trainers van de Hengelose IJsclub helpen in het binnengedeelte de kinderen bij de eerste beginselen van het schaatsen. Op de buitenbaan kan vrij geschaatst worden. Hier kunnen de kinderen ook ondersteuning krijgen als ze dat willen van medewerkers Hengelo Sport en studenten van ROC Sport en Bewegen. Op deze manier kan iedereen kennis maken met schaaten en/of  IJsbaan Twente.

Schaatsen huren

Kinderen die geen eigen schaatsen hebben kunnen bij IJsbaan Twente tegen betaling schaatsen huren. De kosten voor de huur van de schaatsen komen voor rekening van de school of de ouders. Hengelo Sport zorgt wel voor een gereduceerd tarief.

 

Voor wie: groepen 5 & 6 alle basisscholen

Waar: IJsbaan Twente

Wanneer: donderdag 8 november

Tijdsinvestering : 1 Blok van 1 1/2 uur

Blok 1 van 08:45 - 10:15 uur

Blok 2 van 10:30 - 12:00 uur

Blok 3 van 12:30 - 14:00 uur

Begeleiding : begeleiden eigen groep van en naar school en gedurende de ochtend op en naast de IJsbaan. Specifieke begeleiding op het IJs komt van de mederkers van Hengelo Sport.

Bij EXTRA INFO later de indeling.

Scholen krijgen de keuze voor Blok 1, Blok 2, Blok 3.Volg deze activiteit:
Volg op TwitterVolg op Facebook

Laatste updates

29/10/2018 Indeling blokken bekend!

De indeling van de blokken zijn bekend! Kijk bij extra info wanneer welke school en groep moet schaatsen!


Foto en video